Våre lokaler

GamleRådhuset_front_0116

Arendal Eiendom KF flyttet i november 2015 inn i nye, flotte lokaler på Rådhuskaia i Arendal sentrum. Med store gode vinduer ut mot vannspeilet i Gjestehavna, fremstår lokale som lyse og luftige. Etter oppussingen har lokalene blitt moderne, samtidig som historiske særpreg i størst mulig grad er bevart.

Arendal gamle rådhus er et historisk bygg og et landemerke i Arendal. Det kan dateres helt tilbake til 1815, og er kjent for å være Norges høyeste trehus og nest største etter Stiftsgården i Trondheim. Det 200 år gamle bygget, ble oppført som bolig og var i sin tid den eneste arkitekttegnede bygningen i Arendal. Konstruksjonesmessig så brøt den med det som var vanlig i datiden, da det i stedet for laftestil, ble brukt reiseverk med vertikalt stående bjelker. Blant saler som minner om Arendals storhetstid som seilskuteby, og blant en av landets største portrettsamlinger, har altså vi i Arendal Eiendom KF få æren av å bo fremover.

Kontorlokalene våre er plassert i store, åpne rom med alle kontorplasser ut mot havna og vannspeilet. Det er kort vei til printere og kort vei til kjøkken og toaletter. Alle kontorområder har egne sittegrupper for korte møter og samtaler. Det er valgt en palett som går igjen på inventar og detaljer i de forskjellige rommene. Alle stille- og  møterom har blitt godt utstyrt og det er tilrettelagt for at det ved behov skal være mulig å trekke seg tilbake for å jobbe konsentrert. Alle rom foruten formannskapssalen har fått nye navn og er merket med skilt som står i stil til lokalenes øvrige interiør.

 

I tillegg til flotte kontolokaler har ansatte i Arendal Eiendom KF fått et eget flott trimrom med mulighet for å trene både kropp og sjel. Her finnes sykkel, ro maskin og tredemølle, i tillegg til styrkeapparater og utstyr til dette. Med musikk og TV installert, mangler ingenting.

Store personaltoaletter med garderobeløsning lar det være mulig å trene rett før eller rett etter jobb. Det er en herre- og en damegarderobe i tillegg til et unisextoalett i 1. etasje.

Et romslig kjøkken dekkes til lunsjbuffet hver dag, noe som blir et naturlig og hyggelig samlingspunkt. Tavleveggen kan brukes for korte beskjeder og hyggelige hilsener.

 

 

Tekst: Marianne Ljøstad