Arrangementer 2016

 

Flying superkids til Sør Amfi 15. februar

 15. februar 2016, kl. 18:30

Flying Superkids startet som en ganske alminnelig turnforening, men har i årenes løp utviklet seg til et internasjonalt anerkjent turnfenomen.
En almennyttig ideell forening med røtter helt ned i dansk turn-tradisjon har blitt en dansk “eksport-hit”, som i dag har opptrådt i over 35 land.

Flying Superkids er en 2-timers miks av turn, akrobatikk, sang og dans med fantastiske hopp, som flyr igjennom luften i et hesblesende tempo.
“Superbarna” elsker at opptre! Og den sprudlende livsgleden – kombinert med barnas imponerende kunnskaper – gjør Flying Superkids til en opplevelse, man aldri glemmer!

Den 15. februar kommer showet nok en gang til Arendal, så sikre deg billetter her: https://billet.flyingsuperkids.com/no


 

21. og 22. mai 2016

Sparebanken Sør Amfi fylles i mai med ferie- og fritidsopplevelser for små og store. Alt fra eksotiske cruise og flyreiser til nære og kjære fritidssysler vil prege Sørlandets Ferie- og Fritidsmesse som arrangeres for første gang. Sjekk messebladet her: http://www.e-pages.dk/agderpostenmagasiner/546/

 


FullSizeRender

27.- 28. august 2016

Sørlandets Bilmesse – årets store bilmønstring!

GRATIS adgang – GRATIS parkering

Muligheter for prøvekjøring av nye modeller.
Stands inne og ute. Veteranbiler. Kafé. Konkurranser.
Velkommen!


nidelvcup-logo1

9. – 11. september 2016

Håndballturnering for gutter og jenter mellom 9 og 16 år.


Boligmesse logo

7. – 9. oktober 2016

Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer, elektronikk og interiør. En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak.


idrettsgalla

22. oktober 2016, kl. 19.00-23.00

Lørdag 22. oktober er det igjen duket for Idrettsgalla Sør, denne gang i Sparebanken Sør Amfi , Arendal. Idrettsgalla Sør er et årlig arrangement i regi av idrettskretsene i Aust- og Vest-Agder.
Etter forårets suksess i Aquarama i Kristiansand, trekker vi nå østover til Arendal, og håper at minst like mange stiller opp for å hedre våre lokale idrettshelter og ildsjeler.
Arrangementet er inspirert av idrettens store, nasjonale galla på Hamar. Forskjellen er at hovedpersonene i Idrettsgalla Sør – utøvere, trenere, ledere og frivillige – er tilknyttet Sørlandet.

Programledere for kvelden er ingen ringere enn Davy Watne og Jesper Mathiesen. Den morsomme duoen vil lede oss gjennom prisutdeling og nydelig middag, samt introdusere underholdningsinnslag med flere av landsdelens fremste artister. Vi håper og tror at rammen for et fantastisk arrangement er satt, og satser på full sal og 500 feststemte
idrettsfolk!


hallovenn

29. oktober 2016, kl. 16.00-18.00

Lørdag 29. oktober kl. 16-18 går HalloVenn av stabelen igjen i Sør-Amfi i Arendal kommune. I fjor tok vi imot over 600 registrerte barn i alderen 6-12 år. I år regner vi med at det kan bli enda flere, så vi har forberedt oss godt med mer godteri, flere nye aktiviteter, spennende underholdning og kanskje en overraskelse.