Klient:Prosjektleder: Mari-Ann Tønnevold Stakkeland
Date:april 28, 2020

Tomter på Marisberg – Barnas Bydel

I «Barnas Bydel» på Marisberg har vi 4 flotte eneboligtomter igjen for salg til privatpersoner eller utbyggere. Tomtene leveres ferdig  grovplanert og opparbeidet med vei, vann og avløp til tomtegrense.

På Marisberg er det spesielt godt tilrettelagt for barnefamilier med barnehage som skal stå ferdig i 2021 og kort vei til ny skole på Roligheden.
Feltet er opparbeidet med store lekeplasser og attraktive samlingssteder. En kort spasertur langs den nye gang- og sykkelveien og du kan nyte utsikten fra det spektakulære utsiktstårnet som er bygget ved Vardåsen. Rett ved tårnet kan barna boltre seg i den spennende aktivitetsløypa i skogen som stod ferdig i mars.

På Marisberg har vi aktiviteter for hele familien, og det neste som skal etableres er det offentlige strandområdet som nå er under planlegging. Fra boligfeltet vil det bli tilrettelagt med gangsti gjennom skogen og ned til sjøen.

For utfyllende informasjon ta kontakt med prosjektleder i Arendal eiendom KF: Mari-Ann Tønnevold Stakkeland tlf. 928 29 148, eller eiendomsmegler i Meglerhuset & Partners: Jan Terje Øygarden tlf. 952 39 559.

Se også Finn-annonse.